Een webshop is een wonderlijk fenomeen. Er is van alles te koop, maar je kunt niets aanraken. En je weet niet precies van wie je het koopt. Dat geldt ook voor De Fluistertuin, want ik zie u niet en u ziet mij niet. Om u toch een beeld te geven van De Fluistertuin, stel ik mij en mijn bedrijf graag aan u voor.

Het begon allemaal in 2007. Ik had een baan, maar vond zowel het werk als de plek waar ik het uitvoerde niet leuk. Daarom besloot ik naast mijn werk een webshop te beginnen. Als kind vond ik winkeltje en postkantoortje spelen al leuk en ik beleef er nog steeds enorm veel plezier aan spullen zo mooi mogelijk in te pakken en postpakketten te maken. Ach, je kunt maar ergens blij van worden… Daarnaast word ik heel gelukkig van mooie spullen in huis. Het liefst een beetje ouderwets, nostalgisch en zeker bourgondisch van aard. En zo werden mijn hobby’s mijn beroep en werd De Fluistertuin geboren.

In 2017 opende ik in Boekel een stenen winkel met webshop: De Penneveer, gespecialiseerd in ouderwetse en antieke spullen voor studeerkamer, (thuis-)bibliotheek en kantoor. In 2019 verhuisde De Penneveer tijdelijk naar een prachtig middeleeuws pand in Grave. Met ingang van 1 januari 2020 zijn De Fluistertuin en De Penneveer alleen nog online te vinden. 

Ik wens u veel plezier met uw bezoek aan deze site. Vragen? Neem dan vooral contact met mij op!

Hartelijke groet, Marleen Meulders van Hees  

© 2011 - 2024 De Fluistertuin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel