Verzending

We berekenen voor het  verzenden van pakketten € 5,95 per bestelling. Pakketten worden doorgaans verzonden met PostNL.

Bij bestellingen van € 100,- of meer: gratis verzending binnen Nederland! Verzending naar het buitenland is gratis bij bestelling van € 120,- of meer.

Voor verzendingen naar het buitenland zijn de bijdrage in de verzendkosten en de levertijd afhankelijk van het betreffende land. In de winkelwagen kunt u het land instellen en direct de kosten zien. Staat het juiste land er niet bij? Mail ons voor meer informatie.

Levertijd 

De artikelen worden binnen 5 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden.

Afhalen

U kunt ervoor kiezen uw bestelling af te halen in Veghel, Noord-Brabant. Dit kan alleen op afspraak!

Retourneren?

Wij doen er alles aan om je een artikel te leveren waar je tevreden mee bent. Mocht het toch niet aan je verwachtingen voldoen, dan mag je het artikel retourneren. De spelregels:

Je mag de artikelen binnen de zichttermijn van 14 dagen zonder opgave van redenen retourneren. Wanneer de melding van retournering van de door De Penneveer geleverde artikelen niet binnen 14 dagen na ontvangst wordt ontvangen, geldt de bestelling als door de koper geaccepteerd. Een aanmelding van een retourzending wordt altijd door ons via e-mail bevestigd.

Na je melding heb je 14 dagen om je retourpakket te versturen. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor jouw rekening. Mocht een retourpakket onverhoopt niet bij ons aankomen dan ben jij, als afzender van het pakket, aansprakelijk.

Wij accepteren alleen geretourneerde artikelen die:

- van tevoren per e-mail bij ons zijn gemeld,

- voorzien zijn van het ingevulde retourformulier. Hierop vind je ook het retouradres. Download het formulier hier: https://cdn.myonlinestore.eu/94413539-6be1-11e9-a722-44a8421b9960/files/nl_nl_3_retourformulier%20De%20Penneveer.pdf?t=1594117096

- in de originele onbeschadigde verpakking worden teruggestuurd,

- onbeschadigd, ongebruikt en compleet zijn, en

- voldoende gefrankeerd zijn.

Als je de gehele bestelling annuleert of retouneert, dan krijg je het volledige orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd. Retourneer je een deel van de bestelling, dan worden eventuele verzendkosten niet vergoed. Uitsluitend de verzendkosten van De Penneveer naar de geadresseerde zijn voor rekening van De Penneveer. Retourzendingen zijn voor je eigen rekening.

Zodra de retourzending door ons is ontvangen, gecontroleerd en goed is bevonden zullen wij het te vergoeden bedrag binnen 14 dagen terugstorten op je rekening.

© 2011 - 2024 De Fluistertuin | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel